Na een zeer werkzaam leven bij overheid en bedrijf in binnen- en buitenland besloot ik op latere leeftijd een studie Nederlands Recht te beginnen omdat ik advocaat wilde worden. Vanaf februari 1989 ben ik werkzaam als advocaat en sinds 1992 heb ik mijn eigen kantoor.

De toga aan de wilgen

Per 1 januari 2017 heeft de grondlegger van KBW Advocaten en Mediators, mw. mr. A.E.P. Kooi haar toga aan de spreekwoordelijke wilgen gehangen. Per die datum geniet zij van haar welverdiende pensioen.

Dat betekent voor u dat zij geen zaken meer kan behartigen, doch niet dat u niet de kwaliteit zult krijgen die u zoveel jaren van haar gewend was. Die kwaliteit heeft zij immers niet alleen op de overige medewerkers van ons kantoor kunnen overbrengen, maar af en toe komt zij onaangekondigd nog langs om er zeker van te zijn dat die K van KBW Advocaten en Mediators in ieder geval voor Kwaliteit blijft staan.

Artikelen