Van een van onze cliënten ontvingen wij onderstaande recensie. Natuurlijk is het altijd fijn om te horen hoe cliënten onze dienstverlening zelf hebben ervaren.

De beste reclame is “mond op mond reclame”. Zo kwam ik dan ook bij KBW-advocaten en mediators in Schinnen terecht.

KBW...veel meer dan de beginletters van de namen van 3 advocaten! KBW staat voor mij voor goede Kwaliteit, (professionele) Betrokkenheid en is voor mij persoonlijk heel Waardevol gebleken.

Mr. Breij had oor voor mijn verhaal, gaf mij duidelijk de mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden aan en het team reageerde snel en adequaat daar waar nodig.

Door haar empathisch vermogen, het toepassen van haar ervaringen met mediationtechnieken en haar rustige manier van benaderen en handelen wist ze niet alleen bij mij de juiste snaar te treffen.

Tijdens de rechtszitting kwamen alle kwaliteiten van een top-advocaat pas echt tot zijn recht!

Ik kan dan ook iedereen dit kantoor aanbevelen!

KBW- een top team! …dankjewel.

 

Een klein team, laagdrempelig, vriendelijk,  maar uiterst professioneel in hun werkwijze. Dat is mijn ervaring met Mr. Breij en ook haar medewerkers.

Goede parate kennis van zaken en van mijn dossier, waarbij de toegepaste werkwijze in mijn scheiding in  eerste instantie gericht was om tot een oplossing voor beide partijen te komen zonder mij als cliënt tekort te doen, maar uiteindelijk effectief toeslaan om het doel voor mij als cliënt te bereiken.

M.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *