De huur is duur, bespaar door het inschakelen van een advocaat!

Of u nu particulier bent of een kleine of grote ondernemer, het betalen van huur is nooit leuk, maar een noodzakelijk kwaad om te mogen wonen of te kunnen werken. Dat iedereen om die reden meent dat de huur zo laag mogelijk moet zijn en dat je zo min mogelijk kosten moet maken bij het aangaan van een huurovereenkomst valt dan ook goed te begrijpen.

Te vaak constateer ik als advocaat echter dat er problemen ontstaan ten aanzien van huurovereenkomsten, die naar mijn idee te voorkomen waren geweest door een goed advies voor het sluiten van die huurovereenkomsten. Als de huurovereenkomst eenmaal gesloten is staan de tussen partijen gemaakte afspraken vast en krijgt u bij problemen vaak als antwoord: als u dat niet gewild had dan had u dat niet contractueel overeen moeten komen. Een weinig bevredigend antwoord van een kantonrechter, maar in ieder geval des te meer reden om u op voorhand te laten informeren en adviseren.

Bij KBW Advocaten en Mediators kunt u terecht voor goed advies op het gebied van het huurrecht, waarbij het niet uitmaakt of het gaat om de huur van een woning of een bedrijfspand. Dat advies is helaas niet gratis, maar levert u een aanzienlijke besparing op. U bespaart er immers een hoop ellende mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *