Iedere dag gaan wij weer op zoek naar de juridische grenzen om u als cliënt optimaal te kunnen helpen. Daarbij beseffen wij uiteraard dat die grenzen er niet voor niks zijn en dat het opzoeken ervan het hoogst haalbare is om uw belangen optimaal te kunnen behartigen. Het past een advocaat immers niet om grenzen te overschrijden.

 

Voor één keer maken wij echter een uitzondering op onze overtuiging dat een advocaat steeds zijn grenzen moet bewaken. KBW Advocaten en Mediators steekt voor u de grens over.

 

Met trots presenteren wij een samenwerking met Smets Advocaten te Tongeren.

 

In een wereld die steeds internationaler wordt en beseffend dat wij hier in de grensstreek leven constateerden wij in het verleden dat rechtsgeschillen steeds vaker de grens over gingen. Om daaraan tegemoet te komen kunnen wij u vanaf nu met een gerust hart doorsturen naar onze Belgische collega’s, alwaar u er ook zeker van kunt zijn dat zij in uw belang steeds de grenzen zullen opzoeken.

 

Ook in zaken waarin het nodig is om vanuit België in uw belang een advies te verkrijgen kunnen wij van Smets Advocaten steeds gebruik maken.

 

Voor meer informatie over Smets Advocaten te Tongeren kunt u op haar website kijken www.smetsadvocaten.com

 

Voor al uw Nederlandse rechtsproblemen blijft u uiteraard van harte welkom op ons eigen kantoor.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 14 =