HET KBW TEAM

Zonder team geen spel, geen doelpunten, geen successen. Het team vormt de basis. Een basis waar wij als KBW Advocaten en Mediators steeds op kunnen vertrouwen om in uw dossier kwaliteit te kunnen bieden. Kwaliteit die niet enkel door onze advocaten en mediators wordt nagestreefd maar door ieder lid van het team. Wij zijn blij met ons team en we hopen dat u blij bent met KBW Advocaten en Mediators.

Recent is ons team onderhevig geweest aan enkele inkomende en uitgaande transfers, maar de transferperiode is inmiddels gesloten, zodat we ons weer kunnen concentreren op het veldspel. Bea en Ariana zijn vertrokken en Elvira is de nieuwe aanwinst, die gauw gepresenteerd zal worden.

Graag stellen wij onze vernieuwde team aan u voor.

Beau van Hees, onze nieuwe juridisch medewerkster

Beau is geen onbekende. Als juridisch secretaresse heeft ze getoond voldoende affiniteit met het recht te hebben en daarin handig te kunnen opereren, zodat we niet lang hebben hoeven denken of zij de juiste speler was om de nieuwe positie van juriste binnen ons team in te kunnen vullen. Beau biedt de juiste ondersteuning voor onze advocaten.

Elvira Walther, de nieuwe juridisch secretaresse

Met jarenlange ervaring in de advocatuur hebben we met Elvira een zeer ervaren kracht binnen gehaald. Zij zal vanaf ons middenveld het secretariaat gaan invullen en zorgt ervoor dat uw dossiers en de administratie steeds zo goed mogelijk op orde is. Wij gaan ervan uit met deze ervaren speler nog jaren vooruit te kunnen.