HET KBW TEAM

Het team vormt de basis. Een basis waar wij als KBW Advocaten en Mediators steeds op kunnen vertrouwen om in uw dossier kwaliteit te kunnen bieden. Kwaliteit die niet enkel door onze advocaten en mediators wordt nagestreefd maar door ieder lid van het team. Wij zijn blij met ons team en we hopen dat u blij bent met KBW Advocaten en Mediators.

Team betekent: ‘Together everyone achieves more’, ieder onderdeel ervan maakt het geheel sterker en we kunnen niet zonder die onderdelen.

We stelen graag ons team aan u voor.

Elvira Walther,

de juridisch secretaresse

Met jarenlange ervaring in de advocatuur hebben we met Elvira een zeer ervaren kracht als onze office-manager. Zij vult het secretariaat in en zorgt ervoor dat uw dossiers en de administratie steeds zo goed mogelijk op orde is. Wij gaan ervan uit met deze ervaren kracht nog vele jaren vooruit te kunnen.

Femke Bult,

onze juriste

Vanaf 1 januari 2022 is Femke Bult degene die onze twee advocaten juridisch ondersteunt. Zij heeft niet alleen de nodige proceservaring opgedaan bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar, maar ook in het verleden al bij verschillende advocatenkantoren. Femke studeert nog. Zij doet de Master Nederlands Recht te Nijmegen, maar zij heeft al voldoende ervaring om ook in uw dossier voldoende ondersteuning te kunnen bieden.