HET KBW TEAM

Zonder team geen spel, geen doelpunten, geen successen. Het team vormt de basis. Een basis waar wij als KBW Advocaten en Mediators steeds op kunnen vertrouwen om in uw dossier kwaliteit te kunnen bieden. Kwaliteit die niet enkel door onze advocaten en mediators wordt nagestreefd maar door ieder lid van het team. Wij zijn blij met ons team en we hopen dat u blij bent met KBW Advocaten en Mediators.

Graag stellen wij onze vernieuwde team aan u voor.

Bea Arts-Colen, onze juridisch medewerker.

Opgeleid als juriste werkte Bea eerder bij de Rechtbank te Maastricht op zowel de afdeling civiel recht als ook bij de sector strafrecht. De laatste jaren heeft Bea vooral gewerkt in de zakelijke dienstverlening, doch zij miste het juridische daarin, zodat zij recent de keuze gemaakt heeft om bij KBW Advocaten en Mediators in dienst te treden. Bea vormt ons solide middenveld. Een stevige spelmaker met zakelijk inzicht, die weet wat ze doet en die ook in uw dossier kan ondersteunen, met maar een doel, namelijk winnen.

Beau van Hees, onze vliegende keep.

Beau studeert op dit moment Nederlands Recht en is bezig met haar master. Nadat zij in de afgelopen zomervakantie voor ons heeft gewerkt is zij voor ons blijven werken, iets waar we heel blij mee zijn. Naast haar studie bemant zij gedurende twee dagen per week het secretariaat, waar ze niet alleen haar studie in de praktijk kan brengen, maar waar ze haar juridische kennis ook voor uw zaak al goed kan benutten.

Ariana Bouwhuis, de nieuwe aanwinst.

Ariana is onze nieuwe aanwinst, die we vlak voor het sluiten van de transferperiode nog hebben kunnen strikken voor drie dagen secretariaat. Niet alleen onze scouts hebben hierin fantastisch werk geleverd, maar ook hadden wij het geluk dat ze niet voor onze neus werd weggekaapt, nu zij zeer gewild is als degelijke verdediger. Zij verdedigt niet direct uw belangen, maar wel ons secretariaat met hart en ziel, zodat uw zaak daar zeker mee gediend is.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit het juiste team is om ook uw dossier met passie te kunnen behandelen en ik weet zeker dat ieder lid van het team u graag van dienst is.