HET KBW TEAM

Zonder team geen spel, geen doelpunten, geen successen. Het team vormt de basis. Een basis waar wij als KBW Advocaten en Mediators steeds op kunnen vertrouwen om in uw dossier kwaliteit te kunnen bieden. Kwaliteit die niet enkel door onze advocaten en mediators wordt nagestreefd maar door ieder lid van het team. Wij zijn blij met ons team en we hopen dat u blij bent met KBW Advocaten en Mediators.

Recent is ons team onderhevig geweest aan enkele inkomende en uitgaande transfers, maar de transferperiode is inmiddels gesloten, zodat we ons weer kunnen concentreren op het veldspel. We waren op zoek naar een echte vechter.

Elvira Walther,

de juridisch secretaresse

Met jarenlange ervaring in de advocatuur hebben we met Elvira een zeer ervaren kracht als onze spelverdeler. Zij vult vanaf ons middenveld het secretariaat in en zorgt ervoor dat uw dossiers en de administratie steeds zo goed mogelijk op orde is. Wij gaan ervan uit met deze ervaren speler nog jaren vooruit te kunnen.

Charissa Marx,

onze juriste

Waar we allen zo gehoopt hadden op een topvoetballer voor ons team blijkt ze aan kickboksen te doen. Badr Hari kan ze makkelijk aan. U raadt het al, we zijn massaal handschoenen aan het uitzoeken om samen met haar het gevecht met de tegenpartij aan te kunnen gaan. Maar uiteraard alleen als dat nodig is, want regelen is altijd beter dan vechten nietwaar?