regis

Breed opgeleid door zowel een opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening als ook Nederlands recht begon mr. R.A. Wijnands op 1 mei 2008 als advocaat bij KBW Advocaten.

Hij heeft zich altijd bezig gehouden met advocatuur in de breedste zin van het woord en geniet er van op meerdere rechtsgebieden uw belangen te kunnen behartigen. Niet alleen op het gebied van personen- en familierecht kan hij u van dienst zijn, maar zeker ook op het gebied van strafrecht, arbeidsrecht, huurrecht en verbintenissenrecht.

Mr. R.A. Wijnands heeft zich op de volgende hoofd rechtsgebieden geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten:

personen- en familierecht

arbeidsrecht

huurrecht

strafrecht.

Op grond van deze registratie is hij verplicht om elk kalenderjaar volgens de normen van de Orde van advocaten tien opleidingspunten per geregistreerd rechtsgebied te behalen.

Mr. R.A. Wijnands is de auteur van het in 2010 verschenen boek ‘Arbeidsrecht voor Dummies’.  Hij is als geen ander in staat lastige juridische materie te vertalen in begrijpelijke taal voor zijn cliënten.

In 2015 heeft ook hij een opleiding tot MFN-mediator gevolgd. Zijn voorkeur gaat als mediator uit naar de zakelijkere rechtsgebieden arbeidsrecht en huurrecht, om u binnen die gebieden ook als mediator te kunnen helpen waar de zaak zich daartoe leent, maar hij heeft ook de specialisatie familierechtmediation gevolgd om u daardoor passend van dienst te kunnen zijn met uw familierechtelijke mediations.

In 2018 is zijn nieuwste boek verschenen: Mediation voor Dummies, een handig hulpmiddel voor iedereen die iets van mediation wil weten of er gewenst of wat minder gewenst mee in aanmerking komt.

Inmiddels heeft hij naast de specialisatie familierechtmediation ook de specialisatieopleiding zakelijke mediation afgerond. Dat betekent dat hij u ook bij zakelijke geschillen als mediator van dienst zou kunnen zijn. Daarbij valt niet alleen te denken aan arbeidsrechtelijke geschillen tussen werkgever en werknemer, maar ook geschillen tussen twee bedrijven die liever niet kiezen voor de weg naar de rechter.

Visie:

Cliënten zijn er om juridisch geholpen te worden. Daarbij zoekt hij steeds naar creatieve oplossingen. Indien er geen juridische oplossingen voor uw probleem zijn zal hij u dat eerlijk mededelen, omdat u uiteindelijk degene bent die voorop staat.

Mocht u zelf tegen juridische problemen oplopen, dan ga ik graag voor u na hoe ik ook u kan helpen.

  • Ik heb het privacybeleid gelezen en ben hiermee akkoord.