PERSONEN EN FAMILIERECHT

personenenfamilierecht

Het specialisme van ons kantoor is personen- en familierecht in al haar facetten. Het zo goed mogelijk regelen van een echtscheiding is maatwerk. De ene echtscheiding is de andere niet omdat het steeds om andere mensen gaat. Steeds weer aansluiting zoeken bij de cliënt is een voortdurende uitdaging die wij graag voor u aangaan.

Ons kantoor biedt de mogelijkheid een echtscheiding te regelen middels een gespecialiseerde scheidingsmediator. Indien overeenstemming wordt bereikt regelt de advocaat-scheidingsmediator voor u de hele procedure zelf, inclusief eventuele alimentatieberekeningen, het ouderschapsplan en een echtscheidingsconvenant. Al deze expertise hebben wij zelf voor u in huis, ook op basis van gefinancierde rechtshulp.

Kiezen voor mediation is niet alleen sneller, maar in de meeste gevallen ook goedkoper.

Lukt dat niet dan is het vaak zo dat ieder een eigen advocaat in de arm neemt. Dat hoeft nog altijd niet te betekenen dat het regelen van de echtscheiding hard tegen hard gaat. Ook bij een echtscheidingsprocedure op tegenspraak zijn wij steeds op zoek naar een manier waarbij de gevolgen van de echtscheiding zoveel mogelijk in overleg geregeld worden.

Personen- en familierecht omvat veel meer dan alleen echtscheidingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een alimentatieprocedure of een procedure waarin bepaald wordt dat u contact mag hebben met uw minderjarig kind. Voor alle soorten procedures op het gebied van personen- en familierecht is KBW Advocaten en Mediators uw vertrouwde partner. Wij zien u graag.

Meer informatie nodig? Klikt u dan hier om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen!