breij

Céline Breij is gespecialiseerd in personen- en familierecht. Zij studeerde in 2002 af aan de Universiteit Maastricht, nadat zij tevens een half jaar studeerde aan de University of Exeter (Engeland).

Sindsdien is zij werkzaam in de advocatuur, eerst gedurende een periode van vijf jaren in een algemene praktijk, doch vanaf 2007 heeft zij heel bewust gekozen alleen nog maar zaken op het gebied van personen- en familierecht te behandelen. Zij is ook lid van de VFAS, de specialisatieverenging voor personen- en familierechtadvocaten.

Hierdoor heeft zij een ruime ervaring opgedaan op dit rechtsgebied. Céline is tevens scheidingsmediator, MFN-register mediator en rechtbankmediator. Ook wordt zij door de rechtbank regelmatig benoemd als bijzonder curator, om de belangen van minderjarige kinderen te behartigen.

Celine Breij heeft zich op de volgende hoofd rechtsgebieden geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten:

personen- en familierecht.

Op grond van deze registratie is zij verplicht om elk kalenderjaar volgens de normen van de Orde van advocaten tien opleidingspunten per geregistreerd rechtsgebied te behalen.

Naast haar werk brengt Céline graag tijd door met haar gezin, gaat zij tennissen of hardlopen en geniet zij van het bourgondische leven.

Visie:

Bij een echtscheiding probeer ik altijd te kijken naar de gevolgen op de langere termijn, zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Uiteraard worden de persoonlijke en financiële belangen van de cliënten hierbij eveneens in aanmerking genomen.

Juist omdat ik zelf niet alleen advocaat, maar ook moeder ben, realiseer ik mij wat een impact een scheiding kan hebben. Reden te meer om zo veel mogelijk in goed overleg de gevolgen van de scheiding te regelen. Dit geldt uiteraard niet alleen bij mediation maar ook bij zaken op tegenspraak.

Immers na een echtscheiding blijf je ouders van je kinderen.

  • Ik heb het privacybeleid gelezen en ben hiermee akkoord.

VFASlogo

mediatorsfederatielogo