Waarom zou u kiezen voor een advocatenkantoor voor de inning van uw openstaande facturen? Dat is toch iets voor een incassobureau? Hoewel ik deze vraag begrijp meen ik tegelijkertijd dat de keuze voor een advocaat in dit geval zo gek nog niet is.

Net als een incassobureau kunnen wij als advocaat in incassozaken overeenkomen dat u alleen kosten dient te betalen indien de openstaande vordering voor u geïncasseerd wordt, zodat een advocaat zeker niet duurder hoeft te zijn.

Het grote voordeel van een brief van een advocaat ten opzichte van die van een incassobureau is het effect van die brief. Waar mensen helaas maar al te vaak een brief van een incassobureau ontvangen is het aantal keren dat ze een brief van een advocaat ontvingen vaak op één hand te tellen. Die brief maakt veel meer indruk. Een advocaat…..dat schrikt gelukkig af en toe nog af.

Bijkomend voordeel is dat een advocaat zelf voor u de weg naar de kantonrechter kan stappen als het niet mogelijk blijkt om uw vordering buiten rechte te verhalen, waar een incassobureau hier vaak een deurwaarder voor inschakelt. Kiest u voor uw incasso’s bij KBW Advocaten en Mediators te Schinnen dan betekent dit dus dat u tijdens het gehele traject één vertrouwd gezicht heeft en houdt. Van de eerste brief tot aan het eventuele vonnis van de Rechtbank.

KBW Advocaten en Mediators, ook voor uw incasso’s een goede keuze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *