Met veel enthousiasme run ik de incassopraktijk van KBW Advocaten en Mediators te Schinnen. Wat ik vaak te horen krijg van onze cliënten is dat het als prettig wordt ervaren om op lokaal niveau te werken, ons kantoor vormt namelijk het verlengstuk van de financiële afdeling van uw bedrijf. De ervaring leert dat mensen sneller tot betaling overgaan wanneer ze worden aangesproken door een bedrijf in hun eigen omgeving. Ook is een pluspunt dat ik het enige aanspreekpunt binnen ons kantoor, zodat u maar met één iemand van doen heeft. Het voordeel van het uit handen geven van uw openstaande facturen is dat u zelf de relatie met uw klant daarmee niet onder druk hoeft te zetten. Bij het innen van uw geld probeer ik steeds oog te houden voor het behoud van die relatie.

Heeft u ook openstaande facturen neem dan contact met mij op, waarna ik graag bij u langs kom voor een kennismakingsgesprek op locatie.

b.arts@kbw-advocaten.nl

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 4 =