Carl en Truus hebben zes jaar geleden besloten om een einde te maken aan hun huwelijk. Al die tijd zitten zij elkaar al in de haren om de afwikkeling van de echtscheiding. Omdat de één niet loslaat houdt ook de ander de haren van de ander stevig vast. Het is oorlog.

Helaas komen wij in de praktijk nog verhalen zoals dat van Carl en Truus tegen, maar wel steeds minder. Wanneer u besloten heeft dat uw huwelijk niet langer voortgezet dient te worden is dat een heftige beslissing, maar volgens ons nog geen reden om een oorlog met uw echtgenoot of echtgenote te starten. Veel mensen kiezen er voor om samen aan de tafel van een advocaat plaats te nemen om de gevolgen van hun echtscheiding zoveel mogelijk in overleg te regelen. Al was het maar om de kinderen niet onnodig onder de echtscheiding te laten lijden.

Ook als u ervoor kiest om ieder een eigen advocaat in de arm te nemen hoeft dat nog niet te betekenen dat enkel strijd gevoerd kan worden in het kader van uw echtscheiding. Wanneer u kiest voor KBW Advocaten wordt uw zaak behandeld door gespecialiseerde familierechtadvocaten die steeds op zoek zijn naar de weg van het overleg. Middels overleg bereikt men doorgaans betere resultaten dan met het voeren van een onnodige strijd.

Wenst men een jarenlange strijd te voeren, dan moet men allereerst de vraag stellen wat het doel hiervan is. Jarenlang blijven hangen in een echtscheidingsprocedure kost vaak niet alleen een hoop geld, maar nog veel meer negatieve energie. Al die jaren kan men niet vrijelijk naar een nieuwe toekomst aan de horizon kijken. Is dat het dan waard?
Vaak denkt men dat advocaten erg duur zijn, hetgeen niet altijd het geval hoeft te zijn. Indien u immers een beperkt inkomen heeft is het mogelijk dat u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp en alleen een eigen bijdrage dient te voldoen. Of u hiervoor in aanmerking komt kunt u nakijken op www.rvr.org. Kiest u niet voor een advocaat om uw echtscheiding te regelen, maar voor een echtscheidingsmakelaar of een vergelijkbare instantie, dan komt u hier niet voor in aanmerking nu enkel advocaten gefinancierde rechtshulp voor u kunnen aanvragen en betaalt u vaak teveel.

Uw echtscheiding regelen via KBW Advocaten. Dat betekent voor u dat wij steeds op zoek zijn naar kloppende juridische oplossingen en dat wij oog hebben en houden voor uw belangen. In overleg met de tegenpartij proberen wij zoveel mogelijk afspraken te maken. Lukt dat echter niet dan zijn wij niet te beroerd om voor uw belangen te strijden. Echter niet voordat er geprobeerd is om uw doelen te bereiken zonder het voeren van een strijd.

Wij zien u graag op ons kantoor aan de Dorpsstraat 43 te Schinnen. U kunt bij ons zowel alleen als ook met uw echtgenoot of echtgenote terecht voor het regelen van uw echtscheiding.