Mijn naam is Bea Arts, juriste bij KBW Advocaten en Mediators. Ik bied u een luisterend oor.

Zit u met een juridisch probleem dan bieden wij u de mogelijkheid om bij mij aan tafel aan te schuiven en dit te bespreken.

Tijdens dit vrijblijvend en kosteloos gesprek zal ik samen met u een inventarisatie maken van de betreffende zaak. Vervolgens zal ik, natuurlijk wanneer u dit wenst, het contact leggen met een  van  de advocaten van ons kantoor, afhankelijk van het rechtsgebied. Zij zullen dan met u het vervolgtraject verder bespreken.

Op welke rechtsgebieden kunnen wij u van dienst zijn: arbeidsrecht, huurrecht, personen en familierecht, strafrecht, verbintenissenrecht.

Dus vanaf deze week bent u iedere woensdagmorgen vanaf 09.00 tot 11.00 uur van harte welkom bij KBW Advocaten en Mediators in Schinnen! Wanneer u niet zolang kunt wachten dan kunt u altijd telefonisch contact met mijn opnemen, om te kijken of u eerder bij mij terecht kunt.

 

KBW Advocaten en Mediators

Dorpsstraat 43 te Schinnen

Tel. nr: 046-4438888

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *